Aplikacija WebZNR po svim relevantnim podacima vodeće je rješenje na ovim prostorima kada je u pitanju vođenje evidencija zaštite na radu i zaštite od požara.

Ovu konferenciju ćemo dijelom iskoristiti da trenutnim korisnicima ili onima koji bi to tek htjeli postati približimo naš rad na aplikaciji.

Želimo iskoristiti konferenciju kako bi iz prve ruke doznali što to naši klijenti žele i trebaju, kakva su njihov iskustva u radu s aplikacijom i na koji način aplikaciju možemo učiniti još boljom.

Prikazat ćemo neke novosti u aplikaciji koje smo pripremili te progovoriti o našim planovima za budući razvoj aplikacije na koji će i sudionici ove konferencije imati mogućnosti utjecati svojim prijedlozima.

Konferencija će također biti prilika za druženje s našim klijentima koje radi prirode rada na cloud platformi nismo u mogućnosti često susretati.

Oni koji bi tek mogli postati korisnici aplikacije WebZNR imat će priliku dobiti iz prve ruke odgovor na sva pitanja i nedoumice koje imaju.

Nakon same konferencije planiramo nastaviti neformalno druženje koje će također biti prilika da se bolje upoznamo i razmijenimo iskustva.

U svakom slučaju učinit ćemo sve da ova konferencija bude puno više od puke prezentacije aplikacije koju mnogi od vas, više nego dobro poznaju, već prilika da se upoznate s mnogim IT rješenjima na tržištu, a jedno od rješenja je i aplikacija WebZNR .